Цими вихідними пройшов другий тур кулінарного шоу "Битва за гриль "
На мисі "Доброй надєжди" продовжується конкурс -кулінарне шоу "Битва за гриль". Цього разу учасники змагань готували гамбургери. Вибороти головний приз намагаються як професійні кухарі кращих ресторанів полтави так і аматори, які просто люблять готувати смачні страви у себе вдома. Кожен з учасників намагався по своєму здивувати журі та відпочивальників мису. Тут і оленина, і качка і екзотичні сири та соуси. Навіть гамбургер для вегатеріанців, кожен готував щось унікальне.
Петро Фищук
учасник конкурсу
"в первую
очередь єто сейлан - аналог соевого мяса, почему я взял именно его. потому что
...нравится если брать глобальный смысл."
Олександр Сахарок
член журі
"Определиться
с победителем было очень тяжело все было на уровне бургер с олениной."
Всього планується провести 6 етапів конкурсу і на завершення фінал, учасники мають право брати участь не більше аніж у трьох етапах. Оцінюють страви журі по пятибальній шкалі у трьох номінаціях - презентація, смакові якості та техніка приготування. Але як говорять і учасники так і гості фестивалю - головне у цьому всьому - це гарна атмосфера свята, якої часто бракує у повсякденному житті.
Павло
Мельников і Юрій Лешко
учасники конкурсу
"впечатления біли очень
приятные, было интерресно и весело....и так далее."
Ірина Ільницька
учасниця конкурсу
"мрію
мати свій ресторан, люблю готувати торти...було цікаво."
У наступних етапах конкурсу учасники готуватимуть реберця, ковбаски та уху.Підвести пудсумки Битви за гриль організатори планують наприкінці літа !